Eladó honlap

2010.05.09 08:34

Kiknek ajánljuk?

Kattintson a képre és tekintse meg az oldalt - a jelenlegi arculat bármikor változtatható.
Olyan magánszemélyeknek vagy társaságoknak, akik valamilyen módon kapcsolódnak az Olaszországból Magyarországra vagy éppenséggel a Magyarországból Olaszországba irányuló turizmushoz. Az oldalból létre lehet hozni akár pl. az olasz nyelven dolgozó idegenvezetők vagy tolmácsok katalógusát is.

Miért érdemes megvásárolni?

  • Elsősorban azért, mert két lukratív domain név is tartozik hozzá (olaszos-idegenvezeto.com és a turismoungherese.com), de bármilyen más domain is hozzárendelhető. A két regisztrált domainnév az oldal megvásárlása esetén az új tuladonos nevére kerül.
  • Tartozik az oldalhoz egy komplex, minden szabványnak megfelelő tartalomkezelő rendszer, melyet az új tulajdonos minden korlátozás nélkül használhat.
  • A magyar és olasz nyelvhez bármikor további 50 nyelvet rendelhet hozzá.
  • Az oldalhoz tartozik még 4 db e-mailcím is (tetszőlegesen választható a domainnevek alapján) és on-line, webes e-mail kezelő felület is.
  • Az oldal arculata bármikor megváltoztatható.
  • A rendszer kezelése egy demo-verzióban bármikor kipróbálható minden regisztráció nélkül  és minden egyes funciójáról részletes leírás olvasható a VeresWeb honlapján.
  • Az egész rendszer és e-mailfiókok számára biztosított a tárhely - természetesen minden reklám nélkül.
  • Fizetés után azonnal birtokba vehető és jár hozzá egy 2 órás oktatás is valamint folyamatos rendszerfelügyelet és támogatás (e-mailben és telefonon is).
  • Az oldal külön optimalizálása nincs szükség, amennyiben az új tulajdonos komolyan veszi az oktatáson hallottakat.

Az oldal ára

Az oldal teljes bekerülése az előzőekben felsorolt minden funkcióval, domainevekkel, stb. együtt 89 000 Ft + ÁFA. Az egyszeri költségen túl a birtokbavételt követő minden további évben a rendszer használati díja évenként 39 000 Ft + ÁFA. Ez tartal mazza a már felsorolt szolgáltatásokat illetve a korlátlan hozzáférést minden időközi fejlesztéshez.

Ha ennyi mindent tud a rendszer, akkor mégis miért eladó?

A magyarázat egyszerű: megrendelőinknek egy-egy honlap megrendelésétől és annak átadástól számítva 30 napjuk van arra, hogy eldöntsék: kell-e nekik a rendszer vagy sem? Egyik megrendelőnknek ez nem volt elég és elállt vételi szándékától azok után, hogy a domain nevek már regisztrálva lettek és az oldalt felépítettük.

Amit még adunk

20 éves idegenforgalmi és 12 éves e-marketing tapasztalatunk alapján ötleteket adunk arra vonatkozóan, hogy mi mindenre lehetne használni ezt az oldalt, azaz, hogyan lehetne némi bevételre is szert tenni az oldal segítségével.

Keressen minket bizalommal

KatkaFodor Bt.
Veres István (06 30 680 26 26) vagy az esti órákban Veresné Fodor Katalin (06 1 297 33 59), de írhat e-mailt is a veresweb@veresweb.com címre.

Vissza

Elérhetőség

Veres István Tibor EV.

06 30 680-26-26
06 1 297 33 95
06 1 290 53 79

© 2009-2021 All rights reserved l Veres István Tibor EV.

Szállásfoglalás a világban!